Η εταιρία μας

Έδρα μας η Κόρινθος αλλά η εταιρεία μας δραστηριοποιείται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με συνεργάτες τους οποίους εμπιστευόμαστε.

Κύριος σκοπός μας είναι η τελειότητα στις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Οι δραστηριότητες μας ποικίλουν από την εύρεση του κατάλληλου ακινήτου ή του αξιόπιστου πωλητή – ενοικιαστή, την συντήρηση του ακινήτου, μέχρι τη νομική και τεχνική κάλυψη με έμπειρους πολιτικούς μηχανικούς της εταιρείας και συνεργαζόμενους νομικούς. Φυσικά η διεκπεραίωση των λογιστικών και φορολογικών υποχρεώσεων  και η κατάρτιση των συμβάσεων είναι μέσα στις υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε.

Εγγύηση η πολύχρονη εμπειρία μας στον χώρο των ακινήτων και η πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των κατασκευών και των πωλήσεων.

Φιλοσοφία μας, η ταύτισή μας με τον κάθε πελάτη μας χωριστά, ώστε να ικανοποιήσουμε και την πιο ιδιαίτερη ανάγκη και επιθυμία του.

Η PIAR HOME REALTY γνωρίζει ότι κάθε συναλλαγή η οποία σχετίζεται με το ακίνητο, είτε αυτή είναι αγορά είτε πώλησή είτε ενοικίαση, μπορεί να είναι η πιο σημαντική πράξη στη ζωή του μέσου ανθρώπου και το αποτέλεσμα των κόπων μιας ολόκληρης ζωής.

Είναι δέσμευσή μας να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια σε κάθε ανάγκη μικρή ή μεγάλη των πελατών μας και να παρέχουμε υψηλής ποιότητας κτηματομεσιτικές υπηρεσίες με επίκεντρο πάντα την ικανοποίηση των πελατών μας.

Οι σύμβουλοι ακίνητης περιουσίας της PIAR HOME REALTY είναι έμπειροι επαγγελματίες με πολύχρονη εμπειρία στην αγορά των ακινήτων και την κατασκευή. Οι συνεργάτες μας κατανοούν απόλυτα τη σπουδαιότητα της στέγασης και θα αναζητήσουν για εσάς μέσα από όλη την αγορά ακινήτων το ακίνητο που εξυπηρετεί καλύτερα τις δικές σας ανάγκες, θα αναλάβουν τις διαπραγματεύσεις για εσάς, θα επιλύσουν προβλήματα νομικής ή τεχνικής φύσεως, θα σας καθοδηγήσουν και θα σας υποστηρίξουν σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες, θα σας βοηθήσουν να βρείτε την κατάλληλη χρηματοδότηση και θα παραδώσουν σε εσάς το ακίνητό σας στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα.

Αναλόγως, οι συνεργάτες μας θα διακινήσουν το ακίνητό σας στην αγορά με τον καλύτερο τρόπο, θα διαπραγματευτούν με τον ιδανικό υποψήφιο αγοραστή ή ενοικιαστή και θα εξασφαλίσουν την πώληση ή ενοικίαση του ακινήτου σας με τους καλύτερους όρους για εσάς.